USL continua sa conduca in topul preferintelor electoratului din Bucuresti, insa o schimbare de situatie a avut loc pe urmatoarele pozitii, PP-DD locul doi si PDL locul trei.

In 2011 si la inceputului acest an, PDL s-a aflat inaintea PP-DD In Capitala.

USL conduce in Capitala cu 47,6% din voturi, iar pe locul doi se afla Partidul Poporului-Dan Diaconescu (PP-DD), care ar obtine 19,8% din voturi, in timp ce democrat-liberalii au doar 18%, potrivit studiului IMAS realizat la solicitarea cotidianului Adevarul.

Partidul condus de Dan Diaconescu este pe locul doi si in Muntenia. In aceasta regiune, USL conduce cu 59%, scor explicabil prin faptul ca PSD si PNL detin 13 dintre cei 16 sefi de consilii judetene din aceasta regiune. PP-DD are 17%, iar PDL, 16,8%, in acest fel formatiunea lui Dan Diaconescu confirmand rezultatele bune inregistrate in ultimii ani in aceasta regiune.

Clasamentul pentru Transilvania este format din USL (38,5%), UDMR (21,8%), iar PDL si PP-DD detin 15,6%. In schimb, in regiunea Moldovei voturile sunt un pic altfel impartite: USL are 45,1% din voturi, PDL 25,6%, iar Partidul Poporului 16,4%


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.