Premierul Mihai Razvan Ungureanu a afirmat referindu-se la declaratiile lui Victor Ponta privind vanzarea CupruMin ca acestea reprezinta o lipsa de responsabilitate a propriilor cuvinte.
"Premierul Mihai Razvan Ungureanu este cel care apara interesele nationale si doar interesele nationale. A arunca cineva o umbra de dubiu pe intentiile mele, dovedeste in opinia mea, o lipsa de responsabilitate a propriilor cuvinte, iar pentru un politician in formare, pentru ca ii doresc domnului Ponta o cariera politica lunga, ma refer la domnul presedinte Ponta si la aceasta aluzie. Este doar lipsa de responsabilitate si ipocrizie. Dar a arunca anatema suspiciunilor asupra cuiva denota o intentie construita gresit. Eu sper ca unii din cei care ii sfatuiesc, pe unii ii cunosc, domnul Teodorescu, sper ca va reusi sa se apropie la timp inainte sa spuna asa ceva", a declarat premierul Ungureanu la Realitatea TV.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.