Candidatul PDL la Primaria Capitalei, Silviu Prigoana, a declarat, sambata, ca daca va deveni primar general, va avea ca prioritati problema cainilor, securitatea cetateanului si locurile de parcare, mentionand ca acestea sunt lucruri care nu consuma bugete si care se pot rezolva in sase luni.

El a precizat ca, impreuna cu unele ONG-uri, va face "un recensamant", scopul fiind scoaterea cainilor fara stapan din Capitala si "inmatricularea lor in spatii special amenajate". Referitor la numarul cainilor fara stapan din Capitala, Prigoana a estimat ca acesta nu va depasi 10.000.

Despre locurile de parcare, Prigoana a spus ca acestea exista, dar sunt ocupate de masini "carora le-au intrat rotile in asfalt" in parcarile de domiciliu. "Cand se va trece la salubrizarea conform unui proiect al Consiliului General, cu parcarea alternativa pentru curatarea domeniului public, atunci vom sti exact cate masini au ocupat domeniul public", a mai spus Prigoana, potrivit MEDIAFAX.

El a adaugat ca exista aproximativ 60.000 de masini parcate in spatele blocurilor, care nu au mai fost miscate de ani de zile.

Intrebat despre sansele sale de a castiga Primaria Capitalei, el a spus ca in momentul de fata nu poate sa le masoare.

El a mai spus ca peste doua saptamani isi va prezenta programul cu care va candida. Prigoana a precizat ca a pus cap la cap programul sau si pe cel al PDL legat de Capitala.

Citeste si:
Pregătirile pentru Târgul de Crăciun din București au început
Pregătirile pentru Târgul de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.