Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat ca PDL va merge la locale in Capitala cu candidati proprii, candidatul pentru Primaria Capitalei fiind Silviu Prigoana.

Recent, Silviu Prigoana a afirmat ca va candida pentru sefia Primariei Capitalei, insa nu din partea PDL. [Citeste si Silviu Prigoana: Singura avere e familia ta]

Din partea PDL la Sectorul 1 va candida Teodor Paleologu, la Sectorul 3 - Liviu Negoita, iar la Sectorul 6 - Cristian Poteras.

Ea a precizat ca partidul ramane partener cu UNPR "la nivel national si la Bucuresti". "Avem proiecte in continuare in Capitala", a spus ea, precizand disponibilitatea pentru discutii despre cooperarea cu UNPR, PER, informeaza MEDIAFAX.

In ceea ce priveste celelalte sectoare, Elena Udrea a spus ca PDL va desemna candidatii in cateva zile. "La celelalte sectoare vom pune candidati. Erau ale colegilor de la UNPR. Avem analize sa ne desemnam candidatii proprii. Ii veti afla in zilele urmatoare", a spus ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.