Liderul PDL Buzau, deputat Cezar Preda, a declarat ca PDL este "un animal politic ranit", dar ca acest partid are capacitatea ca, atunci cand doar l-ai ranit, "sa vina sa te manance".

"PDL este un animal politic ranit, dar PDL este unul dintre cele mai puternice animale de pe pamant. Este un leu. Este ranit. Nu este pisica. PDL are capacitatea cand ai scos sabia din teaca si doar l-ai ranit sa vina sa te manance si asa va face PDL. Se va uni si va merge in cadenta si va da tot ce poate in alegeri si va obtine un rezultat bun. Pentru ca nu mor caii cand vor cainii si nici leii cand vor pisicile. Asta ca sa fie o metafora", a declarat Preda pentru MEDIAFAX.

Intrebat de cine a fost ranit PDL, Cezar Preda a raspuns: "De toata lumea. Intotdeauna, cu cat esti mai puternic, si eu sunt inginer, intotdeauna o forta naste o reactie egala cu ea sau cealalta incearca sa fie egala cu ea. Cu cat esti mai puternic, cu atat ai mai multi adversari, cu atat ai mai multa critica".

In opinia deputatului PDL, una dintre greselile pe care le-a facut partidul este sa dea vina pe presa. "PDL are o actiune de comunicare proasta, pentru ca el a considerat ca adversarul lui e presa. Nu. Presa si USL, calcand acum doua posturi, va da in USL daca va veni la putere, dar eu cred ca nu va veni, de nu se vor ridica de jos nici Ponta si nici Antonescu. Asta e rolul presei. sa creeze reactiunea la putere. Asta este rolul", a afirmat Preda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.