Sorin Frunzaverde a apreciat, in conferinta de presa in care si-a anuntat demisia din PDL si candidatura la CJ Caras-Severin din partea PNL, ca "USL este o alianta conjuncturala", el apreciind insa, raspunzand unei intrebari, ca "o conjunctura poate sa dureze si opt ani".

Frunzaverde a spus ca are in vedere o constructie de dreapta. Intrebat daca PSD va contribui la aceasta miscare de dreapta, Sorin Frunzaverde a spus: "Nu. USL este o alianta conjuncturala. Cand am zis constructie de dreapta, m-am referit la PNL".

Ulterior, intrebat pe tema acestei exprimari, Frunzaverde a spus: "Conjunctura poate sa dureze si opt ani", potrivit MEDIAFAX.

El a subliniat ca PSD este un partid de stanga. "In general, vorbind despre aliante politice, unde ati vazut ca o alianta intr-un partid de centru-stanga si unul de dreapta sa dureze?", a comentat el.

Citeste si Cristian Preda: Autoritatea politica din PDL e in criza


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.