Europarlamentarul PDL Cristian Preda considera ca plecarea lui Sorin Frunzaverde din randul democrat-liberalilor este un semnal de alarma foarte serios.

“Autoritatea politica din sanul partidului e in criza. In perspectiva alegerilor din acest an, acesta e un moment delicat. Nu este exclus ca si altii sa procedeze la fel. Solidaritatea nu se poate construi pornind de la solutii improvizate”, scrie europarlamentarul pe blogul sau.

Preda este de parere ca este nevoie de un proiect national, nu de disiparea energiilor in mici proiecte lasate in seama unor filiale care resimt in primul rand nevoia de coerenta.

“Daca plecarea prim-vicepresedintelui PDL va fi tratata intr-o cheie emotionala – adica in termeni de tradare sau ca un gest care trebuie condamnat, iar nu inteles – vom pierde si mai mult. E nevoie de decenta, nu de injurii. Nu sudalma, ci ratiunea invinge”, conchide europarlamentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.