Liderul PDL Ioan Oltean cere DNA sa faca public daca este implicat in dosarul spagii, mentionand ca nu este vinovat, ca este vorba despre un atac politic la adresa imaginii sale, care vine din interiorul sau din exteriorul PDL.

Oltean a spus ca nu are nimic pe constiinta, el acuzand unele televiziuni, care "se dau obiective", ca doresc sa ii afecteze imaginea. Liderul PDL a spus ca are un statut social si politic care ii poate deranja "pe unii", care ar dori ca imaginea sa publica sa aiba de suferit.

El a spus ca informatiile aparute in presa despre implicarea sa in dosar pot fi un atac politic, din interiorul sau din exteriorul PDL.

Oltean a declarat ca "ramane extrem de neplacut surprins cu usurinta cu care anumite televiziuni judeca oameni pentru fapte pe care nu le-au savarsit" si a dat asigurari ca "nu are niciun fel de implicare" in dosarul de coruptie de la Bistrita.

"Vreau sa va spun, si o fac cu toata responsabilitatea: n-am niciun amestec in acest dosar, nu am nicio calitate, n-am fost citat niciodata, nu am fost implicat sub nicio forma, nu m-am intalnit cu nimeni, nu am promis nimanui absolut nimic. Este vorba doar de trei sau patru convorbiri telefonice dintre oameni care sunt parti implicate intr-un fel sau altul in dosar, dar din care nu rezulta ca s-au intalnit cu mine, ca le-am facut vreo promisiune, ca m-am angajat intr-un fel sau altul", a spus Oltean, citat de MEDIAFAX.

El a aratat ca este vorba de convorbiri telefonice care au avut loc in 2009.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.