PDL va veni "in cateva zile cu un candidat propriu" la Primaria Capitalei a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, Calin Murg, liderul consilierilor PDL din CGMB.

"Am colaborat foarte bine cu reprezentantii PNG. Nu stiu daca exista un proiect de sustinere a lui Gigi Becali, personal nu cred. Ceea ce stiu este ca PDL va veni in cateva zile cu un candidat propriu", a spus Calin Murg, conform MEDIAFAX.

El a facut aceste precizari la intrebarea daca PDL il va sustine pe Gigi Becali la Primaria Capitalei, avand in vedere faptul ca presedintele PDL Bucuresti Elena Udrea a anuntat, in urma cu o luna, colaborarea cu PNG la alegerile din Bucuresti.

La nivelul PDL Bucuresti a fost realizat un sondaj de opinie pentru stabilirea candidatului la Primaria Generala, cercetarea sociologica vizandu-i pe Adriean Videanu, Silviu Prigoana si Monica Macovei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.