Dupa doua mandate, Liviu Negoita nu s-a saturat sa se afle la conducerea Sectorului 3 din Capitala. In plus, sustine ca locuitorii sunt de partea lui.

"Eu imi doresc un nou mandat la Primaria Sectorului 3, avand in vedere ca de opt ani, doua mandate le avem aici, in primarie. Oamenii sunt multumiti si vom vedea ce va fi", a spus Negoita, citat de evz.ro.

Liviu Negoita s-a declarat la randul sau multumit de ce a reusit sa faca pentru acel "petec de pamant numit Sectorul 3", dar ca nu toate s-au facut perfect si mai sunt destule in plan.

Liviu Negoita este membru PDL. In ceea ce priveste posibilitatea ca Silviu Prigoana sa fie desemnat candidat al PDL pentru Primaria Generala a Capitalei, Liviu Negoita a declarat ca acesta este un bun administrator si un bun membru de partid, dar ca urmeaza sa se decida candidatul democrat-liberalilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.