Deputatul PDL Cezar Preda a declarat ca Silviu Prigoana trebuie sa ramana in interiorul partidului, aratand ca acesta poate obtine 20% din voturile bucurestenilor.

"Daca Silviu Prigoana nu ramane in interiorul PDL, candidat sau nu, PDL va iesi pe locul trei sau patru la alegerile pentru Bucuresti. Daca Silviu Prigoana va intra in competitia electorala si va candida din partea unui alt partid sau a unei aliante politice, atunci PDL va iesi pe locul trei sau patru la Bucuresti", a apreciat Cezar Preda.

El a mai spus ca "un oras de talia Bucurestiului nu e format numai din intelectuali sau numai din oameni simpli, ci este un amestec", informeaza MEDIAFAX.

"Un oras de talia Bucurestiului nu e format numai din intelectual sau numai din oameni simpli, el este un amestec. Silviu Prigoana primeste 20% din voturile bucurestenilor in orice partid s-ar afla, iar PDL trebuie sa-l tina in partid!", a adaugat Cezar Preda.

Prigoana candideaza la Primaria Capitalei, dar nu din partea PDL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.