Procurorii au emis un mandat de aducere pe numele deputatului Mihail Boldea, acesta fiind de negasit de mai bine de 24 de ore, potrivit realitatea.net.

Deputatul de Galati Mihail Boldea nu s-a prezentat la DIICOT si nici la DNA pentru audieri, acesta fiind citat astazi la domiciliu. Ca urmare a citatiei, Boldea trebuie sa se prezinte in cursul zilei de astazi la sediul DIICOT pentru a raspunde procurorilor. Citatia primita astazi a fost semnata de tatal parlamentarului.

Deputatul Mihai Boldea, cercetat pentru "tunuri" imobiliare de 1 mil. euro

Deputatul este acuzat de comiterea a 10 fapte penale deosebit de grave, iar in caz de sustragere de la interogatoriu, Boldea risca amenda, dar si retinerea sau chiar arestarea, intrucat potrivit procedurilor juridice, daca o persoana impiedica desfasurarea unei anchete penale (inclusiv prin neprezentarea pentru audieri), atunci procurorii pot dispune retinerea acelei persoane pentru 24 de ore si chiar pot solicita judecatorilor un mandat de arestare preventiva, potrivit dcnews.ro.

Marti, Camera Deputatilor a ridicat imunitatea parlamentara a lui Mihail Boldea in urma unui vot in randul parlamentarilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.