Vicepresedintele PDL Theodor Paleologu a declarat ca nu l-a atacat niciodata pe Silviu Prigoana si ca nu are nicio contributie la decizia acestuia de a nu mai candida din partea PDL la Primaria Capitalei.

"Eu nu l-am atacat niciodata pe domnul Prigoana. Dimpotriva, dansul cand eu eram ministru imi cerea mereu demisia din motive doar de el stiute, iar eu nu am replicat si nu l-am atacat", a spus Paleologu.

El a adaugat ca decizia lui Silviu Prigoana de a nu mai candida din partea PDL este "un proiect al dansului, sunt calculele dansului", potrivit MEDIAFAX.

"Sunt calculele dansului, proiectele dansului. Eu nu am nicio contributie la aceasta decizie. M-a introdus degeaba pe aceasta lista. Probabil ca are ceva impotriva intelectualilor. Eu, dimpotriva, am primit cu zambetul pe buze criticile nedrepte din partea lui", a adaugat Paleologu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.