PDL va vota pentru ridicarea imunitatii parlamentare a deputatului UNPR Mihail Boldea, a declarat presedintele partidului, Emil Boc, dupa sedinta BPN al PDL.

El a spus ca justitia "trebuie sa-si urmeze cursul, indiferent despre cine este vorba". "Si PDL nu doreste sa impiedice acest lucru", a adaugat Boc. "PDL va vota pentru ridicarea imunitatii parlamentare a deputatul Mihail Boldea", a precizat Boc, aratand ca aceasta a fost una dintre deciziile BPN al PDL, informeaza MEDIAFAX.

Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat ca in coalitie s-a discutat despre faptul ca a fost trimisa solicitarea de catre Parchetul ICCJ pentru perchezitie si arestare in cazul Boldea, urmand ca marti "sa se transeze cel mai probabil prin vot" in Parlament.

De asemenea, Crin Antonescu a declarat ca opozitia ar putea intrerupe greva parlamentara pentru a vota ridicarea imunitatii deputatului UNPR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.