Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, considera ca premierul Mihai Razvan Ungureanu poate fi acel factor de echilibru de catre Romania are atat de mare nevoie in contextul relansarii economice, dar si al alegerilor din aceasta toamna.

“Cred ca a pornit bine in noul mandat si sunt convinsa ca romanii vor vedea cu ochi buni decizia PDL de a-l sustine. Le spun tuturor celor care-si freaca palmele de fericire ca exista tensiuni in Coalitie si ca exista tensiuni intre PDL si Premier: va bucurati degeaba! Majoritatea este unita in jurul ideii relansarii economiei romanesti, a cresterii nivelului de trai al romanilor si a sustinerii politicii de reforma a statului pe care o presupune programul de guvernare al Premierului Ungureanu”, a scris Udrea pe blogul sau personal.

De asemenea, ea considera ca Mihai Razvan Ungureanu corespunde din toate punctele de vedere asteptarilor romanilor: este inca tanar, cu o cariera in spate, cu un discurs echilibrat, cu obiective clar fixate si, mai ales, nu este vazut neaparat ca fiind un politician.

“Sunt convinsa ca sarcinile pe care le are inaintea sa vor fi infinit mai usoare decat cele ale Guvernului Boc. Pentru ca acesta din urma a luat masuri de reechilibrare bugetara destul de dure pentru populatie, in timp ce Executivul Ungureanu trebuie sa-i faca pe romani sa aiba din nou incredere in institutiile statului si sa creasca nivelul de trai al oamenilor”, mai spus Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.