Fostul premier Adrian Nastase considera ca asistam in prezent la cea mai adanca prapastie intre guvernanti si guvernati, intre cetateni si stat, iar “regimul Basescu lasa in urma sa o Romanie alienata”.

“Lipsa de incredere in institutii, insecuritatea si absenta oricarei perspective sunt elementele dominante in Romania lui Traian Basescu si a PDL. O tara in care, primului ministru, coalitia guvernamentala ii rezerva doar rolul de «operator», ca «manager strain» pentru statul roman – considerat o societate comerciala cu actionari PDL, UDMR si UNPR”, scrie Adrian Nastase pe blogul sau.

El este de parere ca romanii se tem de cei care guverneaza, iar statul si-a pierdut orice autoritate.

Exista un sentiment de insecuritate generalizat, care s-a raspandit dinspre sistem si stat spre individ si viceversa. Un proces care nu ne permite sa ne asezam, sa cantarim corect situatia in care ne aflam si sa vedem limpede care sunt deciziile ce trebuie luate pentru ca fiecarui cetatean al Romaniei sa ii revina increderea in ziua de maine”, mai precizeaza fostul premier.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.