Catalin Catoiu "Teava", muzician si actor de filme si telenovele, va fi numit consilier pe probleme de imagine al premierului Mihai Razvan Ungureanu, dupa ce anterior a mai lucrat atat la Guvern, in mandatul de prim-ministru al lui Petre Roman, cat si ca director de imagine si cameraman la TVR.

Decizia de numire in functie nu a fost inca semnata, dar Catoiu a mers deja pe teren cu premierul Ungureanu, la Forumul IMM-urilor si la prezentarea raportului de activitate a Oficiului National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor, afirmand ca doreste sa vada despre ce este vorba si care ii vor fi atributiile.

"Primul-ministru are o imagine foarte buna, iar eu, daca voi prelua aceasta functie, fac tot ce trebuie ca sa o conserv", a declarat pentru MEDIAFAX Catalin Catoiu.

Poreclit de prieteni inca din copilarie "Teava", Catalin Catoiu, in varsta de 50 ani, a mai lucrat cu Ungureanu, ca si cameraman, la Ministerul Afacerilor Externe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.