PDL va continua sa fraudeze votul din Parlament pentru a-si numi oameni la CNSAS, ca sa ascunda dosarele presedintelui Traian Basescu si celorlalti colaboratori ai Securitatii din jurul lui, a sustinut presedintele PSD, Victor Ponta, la inceputul sedintei de luni a BPN al formatiunii.

"Este important sa facem public si motivele pentru care PDL in Parlament continua sa fraudeze votul. Si-au numit oameni la Curtea de Conturi, la CNA ca sa controleze presa. Va anunt ca isi vor numi probabil oameni in toate celelalte structuri. La CNSAS este in acest moment probabil ca sa ii ascunda dosarul domnului Basescu si ale celorlalti colaboratori ai Securitatii care sunt in jurul domnului Basescu", a spus Ponta.

El a aratat ca trebuie sa fie clar "de fapt pentru toata lumea de ce si la ce folosesc ei Parlamentul", in conditiile in care noul guvern nu a trimis niciun proiect de lege in Legislativ in ultima luna de zile de cand s-a instalat, potrivit MEDIAFAX.

"Trebuie sa continuam sa ne spunem punctul de vedere referitor la intentia Guvernului, la presiunea celor din UDMR, de a segrega pe criterii entice UMF din Targu Mures. Imi pare rau sa constat alaturi de dumneavoastra ca cele mai negre presimtiri s-au adeverit, nu este nicio diferenta intre Guvernul Boc si Guvernul Ungureanu, intre Emil Boc si Mihai Razvan Ungureanu, vedeti ca tot presedintele Basescu taie salarii, mareste salarii, face facultati, aliante politice. Din pacate, e clar ca pana la alegeri vom avea un presedinte si prim-ministru care va continua sa duca tara in directia profund gresita si periculoasa in care am mers si pana acum", a afirmat liderul PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.