Liderul PSD, Victor Ponta, a comentat afirmatiile presedintelui de duminica si sustine ca “este o umilinta pentru Romania sa aiba un presedinte ca Traian Basescu.

“Cred ca pentru Romania au fost opt ani de umilinte, pentru noi, ca romani, sa avem in functia de presedinte un om cu un nivel atat de scazut si profesional si moral. Este o umilinta pentru Romania sa aiba un presedinte ca Basescu”, a declarat Ponta, potrivit RomaniaLibera.ro.

Basescu isi plange de mila: Sunt jignit de dimineata pana seara

Totodata, intrebat daca, in ipoteza in care dupa alegeri USL va avea majoritate clara, insa presedintele, prevalandu-se de articolul 103 din Constitutie, respectiv deoarece USL este alianta, nu partid, nu va incredinta Uniunii formarea noului Cabinet, Ponta a spus ca vointa poporului nu poate fi "intoarsa de Traian Basescu: "Vom guverna. Vom guverna. Ceea ce decid oamenii, nu poate fi intors de Basescu", a spus el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.