Seful statului nu este de acord cu politica de preturi a carburantilor dar spune ca nu poate face nimic in acest sens din cauza contractului de la privatizarea Petrom.

Presedintele Traian Basescu a sustinut, in cadrul unei emisiuni televizate, ca a “rupt orice legatura cu Petrom, in semn de protest pentru excesul de profit pe care l-a avut intr-un an de criza. Dupa spusele presedintelui, contractul cu Petrom este scris astfel incat sa nu se poata face nimic pentru reducerea pretului combustibilului.

Intrebat daca vine cu masina personala la Cotroceni si daca isi deconteaza benzina, Basescu a declarat ca a venit cu Loganul sau, pe care l-a alimentat personal, scrie realitatea.

Seful statului si-a anulat o intalnire pe care trebuia sa o aiba cu cei de la Petrom pe motiv ca nu este multumit de “politica lor”.

"Nu poti cere unei firme sa fie 100% morala, dar nici nu poti sa-mi arunci in fata in fiecare zi pretul mondial de 100 de dolari pe baril cand tu il extragi cu 16 dolari
", a acuzat Traian Basescu, scrie HotNews.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.