Presedintele onorific al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca seful statului, Traian Basescu, incurajeaza o pozitie de ostilitate a gruparii guvernamentale fata de opozitie.

"El (Traian Basescu, n.r.) pe de o parte incurajeaza o atitudine ostila fata de opozitie, nu sustine, nu cultiva dialogul politic, ba, din contra, incurajeaza pozitia de ostilitate a gruparii guvernamentale fata de opozitie. Si acum face el apel la dialog? Care dialog? Pe care nu l-a cultivat in niciun fel", a spus Iliescu, potrivit mediafax.ro.

Fostul presedinte a spus, intrebat daca USL ar trebui sa revina in Parlament, ca exista "artificii" si in legatura cu Constitutia si in legatura cu sistemul de vot.

Miercuri, presedintele Traian Basescu a spus ca adreseaza opozitiei rugamintea de a reveni in Legislativ si a discuta problemele politice in Parlament, unde este locul de dezbatere a chestiunilor politice si administrative.

Reactia opozitiei nu a intarziat sa apara, Victor Ponta a raspuns ca daca revendicarile USL raman fara raspuns, revenirea la lucrari nu va fi posibila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.