Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, referindu-se la invitatia adresata de seful statului, Traian Basescu, opozitiei de a reveni in Parlament, ca, daca revendicarile USL raman fara raspuns, revenirea la lucrari nu va fi posibila.

"Evident ca vrem sa ne reintoarcem in Parlament, daca cineva, domnul Basescu, domnul Boc, presedintele PDL, domnul Hunor Kelemen, vor intr-adevar sa discute serios despre cele patru revendicari ale noastre, care nu au legatura cu interesul opozitiei, ci cu functionarea Parlamentului", a spus Ponta.

El a precizat ca, daca revendicarile opozitiei raman fara raspuns, revenirea la lucrari nu va fi posibila, informeaza MEDIAFAX.

"Sa ne reintoarcem in Parlament ca doamna Anastase sa fure din nou voturi? Nu, nu ne intoarcem. Sa ne intoarcem daca Guvernul nu trimite legile in Parlament ci isi angajeaza raspunderea si da ordonante de urgenta? Nu, nu ne intoarcem. Sa ne intoarcem in Parlament pentru ca dansii sa stea in banci la motiunile de cenzura si sa chiuleasca la restul sedintelor - vedeti ca nu au cvorum - pentru asa ceva nu ne intoarcem. Daca vor sa discutam aceste lucruri de bun simt, sigur ca le discutam. Deocamdata n-am vazut decat insulte, afise, care costa milioane de euro, si vorbe goale", a spus Ponta.

Citeste si Ungureanu catre Ponta: Nu pot s-o schimb pe Roberta Anastase


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.