UNPR pune conditii pentru incheierea protocolului cu PDL in vederea alegerilor locale, respectiv promovarea Legii privind taxarea averilor mari si revenirea salariilor bugetarilor la nivelul anterior aplicarii masurilor de austeritate.

Conform unui comunicat al UNPR remis MEDIAFAX, o echipa a Uniunii a participat, marti, la o intalnire cu reprezentanti ai Partidului Democrat Liberal, in cadrul careia PDL a propus incheierea unui protocol de sustinere reciproca a candidatilor la alegerile locale.

Echipa UNPR care a participat la discutii a fost condusa de secretarul general al UNPR, Neculai Ontanu, fiind formata din Ion Toma, secretarul general adjunct al Uniunii, Serban Mihailescu, liderul grupului parlamentar progresist din Senat, Eugen Nicolicea, liderul grupului progresist din Camera Deputatilor, vicepresedintele Gheorghe Emacu si Cristian Popescu Piedone, prim-vicepresedinte Liga Nationala a Alesilor Locali ai UNPR.

PDL a decis sa incheie un protocol de colaborare cu UNPR, a declarat, duminica, presedintele PDL, Emil Boc, aratand ca cele doua formatiuni se vor sustine reciproc in alegerile locale si ca aceasta decizie a fost luata ca urmare a relatiei privilegiate dintre cele doua partide.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.