Dupa anuntul PDL Iasi, care vrea sa faca o alianta cu alte formatiuni politice, si democrat-liberalii din Prahova iau in calcul o colaborare pentru alegerile locale.

Presedintele PDL Prahova, Roberta Anastase, a declarat ca filiala pe care o conduce ia in considerare incheierea de aliante in vederea alegerilor locale, insa nu a precizat care sunt formatiunile politice luate in calcul.

"Luam in considerare incheierea de aliante la nivel local, cu atat mai mult cu cat experienta ne-a aratat ca in momentul in care dreapta a fost sparta a iesit presedinte de Consiliu Judetean un personaj cu 30% din voturi care a blocat dezvoltarea judetului pentru cativa ani", a declarat Roberta Anastase, potrivit realitatea.net.

Emil Boc a precizat ca PDL a decis sa incheie un protocol de colaborare cu UNPR pentru ca cele doua formatiuni politice sa se sustina reciproc in alegerile locale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.