Mircea Geoana a fost atras ieri de Dan Ioan Popescu la o intilnire cu tinerii de la organizatia PSD Bucures ti pentru a i se da o lectie despre unitatea in partid. La intilnire a participat si Ion Iliescu care, impreuna cu Geoana, a ascultat atent indemnurile regizate de DIP. "Nu se poate face opozitie daca partidul vorbeste pe trei voci", a exclamat Gabriel Ispas, unul dintre fostii consilieri ai lui Adrian Nastase, trecut acum in taba- ra lui Dan Ioan Popescu.

Catalin Stochita, finul lui Vanghelie, si-a destainuit si el fanteziile politice cu liderii PSD: "Geoana - presedinte al Romaniei, Dan Ioan Popescu - premier, Nastase - ambasador la ONU, Victor Ponta - ambasador in Antarctica". De altfel, Ponta a fost tinta mai multor atacuri din partea tinerilor de la PSD Bucuresti.

Revolutia binelui intr-o noua prezentare

Mircea Geoana a introdus un nou semn distinctiv pentru solidaritatea membrilor PSD dornici sa revina la guvernare. El a distribuit colegilor de partid bratari de cauciuc de culoare rosie, cu inscriptia "Revolutia binelui", acesta fiind sloganul proiectului de reforma politica pe care incearca sa-l implementeze. Bratarile sint similare celor promovate de Traian Basescu, care insa aveau culoare albastra si insemnul "Invinge apele", numele campaniei de solidaritate pentru ajutorarea celor afectati de inundatii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.