Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat, vineri seara, la Iasi, ca este de datoria sa sa discute cu opozitia pentru revenirea acesteia in Parlament, iar un astfel de dialog va avea loc saptamana viitoare, in conditiile in care vor urma proiecte legislative importante care au nevoie de dezbatere.

"E o datorie a premierului de a discuta cu opozitia. Sunt dispus sa fac asa ceva. Mi se pare normal intr-o democratie ca jumatatea goala a salii Parlamentului sa fie ocupata, cu atat mai mult cu cat vor urma proiecte legislative foarte serioase care au nevoie de dezbatere", a declarat premierul Ungureanu.

El a spus ca dezbaterile din Parlament asupra proiectelor legislative importante intereseaza intrega tara, iar opozitia ar trebui sa nu piarda ocazia sa participe la discutiile respective.

"Avem nevoie de vocea critica si de ochi care sa citeasca din perspectiva partidelor din care fac parte textele pe care le supunem spre aprobare. Nu sunt doar avocatul unui asemenea dialog, ci e important ca el sa se si produca", a afirmat premierul Ungureanu, potrivit MEDIAFAX.

Antonescu: Nu refuz dialogul cu Ungureanu

Premierul a mai spus ca discutiile cu reprezentantii opozitiei vor avea loc cel mai probabil saptamana viitoare, fara a preciza insa ziua in care acestea se vor desfasura.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.