Vasile Timis si-a dat demisia din functia de secretar de stat in Ministerul Culturii si Patrimoniului National, el precizand ca a luat aceasta decizie "din motive personale, nu politice".

"Din motive pur personale, in cursul zilei de ieri (23 februarie 2012) mi-am scris demisia din functia de secretar de stat in Ministerul Culturii si Patrimoniului National, inregistrata cu numarul 238/VT/ 23,02,2012, iar in aceasta dimineata i-am inaintat-o premierului Ungureanu. Precizez clar faptul ca demisia mea are la baza motive personale, nu politice", a precizat Vasile Timis, citat de MEDIAFAX.

El a aratat ca, in calitate de conferentiar universitar doctor la catedra de Didactica Stiintelor Socio-Umane, din cadrul Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei a Universitatii Babes Bolyai din Cluj, are in derulare "o serie de proiecte, esentiale pentru cariera sa univesitara".

"Totodata, raman, pe mai departe, membru al PDL - filiala Maramures", a adaugat Vasile Timis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.