Deputatul PSD Robert Negoita si-a donat salariul pe un an de zile, mentionand ca face public acest gest "pentru a stopa intoxicarea actualei puteri din jurul grevei parlamentare a USL".

Potrivit vicepresedintelui PSD, incercarea puterii de a transforma greva parlamentara a USL intr-un motiv de scandal "incepe sa se dovedeasca pe zi ce trece doar o perdea de fum, pe care liderii PDL o construiesc doar din ratiuni electorale, fara nicio legatura cu adevarul", scrie MEDIAFAX.

In opinia lui Negoita, gestul sau demonteaza declaratiile nefondate ale democrat-liberalilor care au acuzat in nenumarate randuri c a decizia USL de a face greva parlamentara este luata pe banii publici, acestia incasand salariul de la stat fara a veni la sedintele parlamentare.

Astfel, social-democratul a donat 50.000 de lei, suma reprezentand salariul incasat de la Parlamentul Romaniei intr-un an de zile, Asociatiei pentru Dezvoltarea si Calitatea Vietii.

"De cand mi-am inceput mandatul de deputat in Parlamenul Romaniei nu mi-am ridicat niciodata indemnizatia de parlamentar pentru a o cheltui. Am strans banii si i-am donat celor aflati intr-o situatie delicata, celor care m-au contactat si mi-au prezentat diverse cazuri sociale. Nu as fi facut niciodata public aceste gesturi daca nu ar fi fost toata aceasta intoxicare pe care PDL-ul incearca in ultimele zile sa o produca, compromitand protestul nostru parlamentar si canalizand discutia in jurul banilor. Astfel, le demonstrez si lor si opiniei publice ca banii pe care eu i-am ridicat de la Parlamentul Romaniei ii folosesc in scopuri umanitare. Sper ca gestul meu de a face public acest fapt, desi este unul pe care mi l-as fi dorit sa-l fac in continuare in anonimat, sa fie urmat si de colegii din USL", a afirmat deputatul PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.