Viceprimarul Radu Moisin a fost reales, intr-o sedinta a Consiliului Local Cluj-Napoca, in functia de primar interimar al municipiului, dupa demisia din functie a lui Sorin Apostu, arestat preventiv pentru fapte de coruptie.

Consiliul local a avut de ales intre cei doi viceprimari Radu Moisin si Laszlo Attila, dupa ce prefectul Florin Stamatian a emis ordin de constatare a incetarii mandatului de primar a lui Sorin Apostu.

Consilierul PSD Remus Lapusan a cerut, inainte de vot, consilierilor PDL si UDMR sa isi asume si lucrurile rele din activitatea CL Cluj-Napoca, considerand ca municipiul va avea un primar legitim abia dupa alegerile locale din iunie 2012. "Va rog pe cei din coalitia PDL-UDMR sa aveti curajul sa il infruntati pe viitorul primar interimar, sa ii spuneti ce ganditi, pentru ca lui Apostu nu ati avut curajul sa ii spuneti niciodata nimic", a spus Lapusan, transmite MEDIAFAX.

La randul sau, consilierul PSD Ioan Vuscan a afirmat ca alegerea unui primar interimar "este un moment trist si umilitor pentru cetateni care trebuie sa accepte un primar altul decat rezultat din alegeri".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.