Valeriu Turcan demisioneaza din functiile de purtator de cuvant al sefului statului si de consilier prezidential.

Conform Biroului de presa al Administratiei prezidentiale, Valeriu Turcan si-a prezentat demisia din cele doua functii. Valeriu Turcan ocupa de peste 5 ani pozitia de purtator de cuvant al presedintelui Traian Basescu.

"Dupa sansa de a lucra ani de zile in serviciul public am decis ca e vremea unei schimbari in cariera. Voi activa, in viitor, in sectorul privat. Multumesc presedintelui Traian Basescu pentru oportunitatea de a fi lucrat cu domnia sa", a declarat Turcan pentru hotnews.ro.

Deputatul PDL Raluca Turcan a declarat ca decizia lui Valeriu Turcan de a demisiona din functia de consilier prezidential ii apartine acestuia si ea este alaturi de sotul sau "suta la suta", potrivit MEDIAFAX.

"Decizia de a demisiona ii apartine si sunt alaturi de el suta la suta. Sotul meu a decis sa-si foloseasca experienta acumulata la cel mai inalt nivel in serviciul public in calitate de consilier prezidential pentru a dezvolta proiecte in mediul privat. Aceasta experienta, impreuna cu pregatirea lui profesionala, constituie premisele desfasurarii unor proiecte profesionale importante", a precizat Raluca Turcan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.