Deputatul Nicolae Paun a declarat, joi, ca parlamentarii minoritatilor "sustin conditionat" Guvernul Ungureanu, conditiile fiind cresterea pensiilor si a salariilor din mai si imbunatatirea mediului de afaceri si ca, daca nu se respecta aceste cerinte, sunt dispusi sa voteze prima motiune de cenzura.

Nicolae Paun a facut declaratiile in acest sens dupa o sedinta a grupului parlamentar al minoritatilor nationale. Deputatii minoritatilor nationale s-au intalnit, in aceasta dimineata, pentru a lua o decizie privind sustinerea Guvernului.

Inaintea sedintei, deputatul Nicolae Mircovici a declarat, pentru MEDIAFAX, ca exista unele nemultumiri, neimpliniri in randul minoritatilor nationale pentru faptul ca in coalitie deciziile nu au fost in consonanta cu punctele de vedere ale minoritatilor.

"Exista in randul minoritatilor unele neimpliniri, nemultumiri, unele decizii luate de guvern nu au fost in consonanta cu punctele noastre de vedere. Am sustinut masurile de austeritate, dar sub rezerva luarii unor contramasuri economice cum ar fi Legea holdingului, dar acestea nu au fost luate", a mai spus Mircovici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.