Ecaterina Andronescu a fost numita, miercuri, de Comitetul Executiv National al PSD, presedinte interimar al PSD Bucuresti, iar Marian Vanghelie presedinte executiv al filialei, au declarat surse din partid.

Comitetul Executiv a votat propunerea lui Victor Ponta ca presedintia PSD Bucuresti sa fie preluata, interimar, de vicepresedintele Ecaterina Andronescu.

De asemenea, Marian Vanghelie, care a condus filiala din Bucuresti a partidului pana in iunie 2011, a fost numit presedinte executiv.

Intrebat cum vede numirea Ecaterinei Adronescu in functia pe care el a detinut-o pana acum sase luni, Vanghelie a raspuns: "Constat ca partidul in ansamblu recunoaste expertiza mea. Nu s-a pus problema in partid, nici in interior, nici in exterior, ce pot sa fac eu din punct de vedere managerial si din punctul de vedere al campaniei electorale".

Eugen Bejinariu a fost numit, tot la CEX, secretar executiv, informeaza MEDIAFAX. Totodata, conducerea organizatiei PSD sector 3, coordonata pana acum de Robert Negoita, a fost dizolvata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.