Elena Udrea este de parere ca schimbarea premierului si a ministrilor PDL este cel mai mare act de curaj al clasei politice in ultimii 23 de ani, iar decizia a fost una dificila.
"PDL a dovedit in ultimele doua zile de ce este cel mai important partid din Romania, de ce doar el este capabil sa produca adevarata reforma. In istoria noastra post-decembrista, niciodata un alt partid nu s-a aratat dispus sa schimbe Premierul in functie si intreaga garnitura de ministri. Un gest politic unic si dovada cea mai puternica a faptului ca PDL este singura forta politica majora responsabila din Romania", a scris Elena Udrea, marti seara, pe contul sau de Facebook.

Udrea considera ca PDL a facut un pas major spre credibilizare, atat a Guvernului, cat si a partidului, prin deciziile succesive de luni si marti, scrie StirileProTV.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.