Deputatul PDL Lucian Nicolae Bode, lider al PDL Salaj, in varsta de 38 de ani, a fost propus pentru postul de ministru al Economiei, dupa ce Andreea Paul Vass a refuzat nominalizarea.

Informatia a fost confirmata de catre presedintele PDL, Emil Boc, care a reconfirmat lista de ministrii pentru cabinetul lui Mihai Razvan Ungureanu.

Lucian Bode este nascut in 1974, la Valcau de Jos, judetul Salaj. Este casatorit si are un copil. In 1998 a absolvit Universitatea din Oradea, Facultatea de Electrotehnica si Informatica, specializarea inginer electromecanic. De asemenea, are un masterat in "Managementul Securitatii in Societatea Contemporana", la Facultatea de Istorie si Filozofie a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, scrie MEDIAFAX.

In perioada 2001-2008 a fost inginer Electrica S.A., sucursala de distributie a energiei electrice Zalau. El este presedinte al PDL Salaj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.