Premierul desemnat Mihai Razvan Ungureanu a venit la Palatul Victoria, unde va avea consultari cu liderii coalitei pentru formarea noului Guvern.

Surse oficiale au declarat, ieri seara, ca liderii coalitiei au convenit sa inceapa inca de marti dimineata consultarile pentru formarea viitorului guvern, astfel incat audierile in Parlament ale noilor ministri sa fie incheiate cel tarziu miercuri. Dupa finalizarea audierilor va urma votul in Parlament pentru noul Cabinet, toate procedurile de investire a noului Cabinet fiind preconizate sa se incheie cel tarziu joi.

"Dupa discutiile de marti dimineata din coalitie, premierul desemnat intentioneaza sa aiba si intrevederi cu grupurile parlamentare ale puterii pentru discutii privind votul care va fi acordat noului guvern. In principiu, va ramane acelasi numar de portofolii ministeriale, urmand ca partidele sa propuna nominalizari pentru posturi de ministru", au aratat sursele, citate de MEDIAFAX.

Afla cine ar putea face parte din Guvernul Ungureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.