Presedintele Traian Basescu a declarat ca a avut discutii cu fostul premier Emil Boc inca din luna decembrie legate de depunerea mandatului din fruntea Guvernului.

“Decizia a fost amanata din motive de interes national. In a doua parte din decembrie s-a constatat ca ar fi fost foarte greu sa avem o majoritate parlamentara sigur, iar in al doilea rand, tot atunci, a fost vacanta parlamentara. Apoi, obiectul a devenit trecerea evaluarii realizate de FMI, Bancii Mondiale si a Comisiei Europene legata de finalizarea anului 2011”, a declarat Traian Basescu.

La finalul discursului, Traian Basescu a tinut sa ii multumeasca lui Emil Boc pentru “profundul devotament in serviciul public”.

“Nu spune nimeni ca a fost un premier perfect, dar nimeni nu il poate suspecta ca nu a depus tot efortul pentru a scoate Romania din criza in care a intrat. A lasat o Romanie iesita din criza si pregatita sa faca fata unui nou val al unei crize la nivel european”, a conchis Basescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.