Premierul Emil Boc le-a transmis, luni, liderilor coalitiei ca ar dori sa se retraga de la conducerea Guvernului.

In acest context, liderii coalitiei discuta si despre posibilitatea organizarii alegerilor anticipate, relateaza MEDIAFAX. Guvernul se va reuni in sedinta la ora 10.15, tema anuntata fiind alocarea de fonduri necesare asigurarii energiei termice pentru populatia din localitatea Horezu, judetul Valcea.

La inceputul saptamanii, in urma unei sedinte a membrilor PDL, Vasile Blaga si Cezar Preda i-au sugerat lui Boc ca trebuie sa demisioneze. Intrebat de jurnalisti, la finalul sedintei, daca s-a discutat subiectul demisiei, premierul nu a recunoscut nimic.

Fostul premier Adrian Nastase a prevazut acest scenariu pe blogul sau, potrivit caruia inceputul saptamanii ar putea aduce demisia lui Emil Boc.

Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, a declarat duminica seara la Realitatea TV, raspunzand unei intrebari legate de discutiile privind demisia lui Emil Boc ca si "in PDL exista o stare de așteptare, de agitatie si de nemultumire" deoarece in cele trei saptamani care au trecut de la proteste nu au auzit "de la conducerea PDL" un punct de vedere cu privire la ce se va face.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.