Dragos Seuleanu, presedinte al Radioului in mandatul PSD, a declarat ieri in cadrul mesei rotunde organizate de ONG-ul sau, Fundatia pentru Democratie, Cultura si Libertate, ca Puterea care castiga alegerile are dreptul sa numeasca noi oameni, dar in limita legalitatii. In opinia sa, este normal ca, de pilda, sefii Parlamentului sa fie numiti in functie de schimbarea Puterii.

Dragos Seuleanu a fost demis in iunie din functia de presedinte al Radioului public, dupa ce un raport parlamentar indica presiuni asupra ziaristilor din institutia condusa de el, dar si un management financiar-contabil defectuos. In timpul anchetarii activitatii radioului, Seuleanu a fost acuzat ca obisnuia sa tina pentru PSD traininguri "in tehnici de manipulare si diversiuni impotriva adversarilor politici". Actualmente, raportul parlamentar care a dus la demiterea lui Seuleanu, precum si alte plangeri inaintate de fosti angajati ai Radioului, sunt in atentia DNA. Recent, surse judiciare au declarat ca Seuleanu va fi chemat la Parchet pentru a explica costurile exorbitante ale unui sistem informatic integrat achizitionat de Radioul public.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.