Omul de afaceri Ion Tiriac a declarat in cadrul unei emisiuni tv de la Pro TV ca in acest moment daca premierul Emil Boc ar demisiona, ar fi o decizie de respectat.
Omul de afaceri a adaugat ca deciziile luate de Guvernul Boc au fost cele care "trebuiau luate", chiar daca ele au venit destul de tarziu. Pe de alta parte, omul de afaceri a adaugat ca actuala guvernare nu a reusit sa stimuleze producatorii si a denuntat inca o data taxele mari pe care trebuie sa le plateasca intreprinzatorii catre stat, referindu-se la asigurarile sociale. "Daca domnul Boc isi va da demisia, va fi de respectat pentru ca ce a facut a facut bine. Cam tarziu, dar bine", a spus Tiriac, conform adevarul.

El a reamintit ca a mai afirmat si in trecut ca un guvern care ia deciziile necesare nu va avea sustinere decat pentru o perioada de 6 - 10 luni si a subliniat ca, desi Executivul condus de Boc a luat unele masuri cu intarziere, a facut "ceea ce trebuia".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.