Vicepresedintele Consiliului Judetean Ilfov, arestat preventiv pentru coruptie, va fi cercetat in stare de libertate, ca urmare a hotararii instantei supreme, care a admis, joi, o cerere de eliberare provizorie sub control judiciar a acestuia, respinsa initial de Curtea de Apel Bucuresti.

Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a admis, joi, recursul facut de vicepresedintele Consiliului Judetean Ilfov, Gheorghe Roman, impotriva unei decizii din 16 ianuarie a Curtii de Apel Bucuresti, care a respins solicitarea acuzatului. Decizia ICCJ este definitiva.

Astfel, in cursul serii de joi Gheorghe Roman a parasit arestul Politiei Capitalei, locul unde fusese detinut, informeaza MEDIAFAX.

Primarul din Snagov, Musat Apostol, si edilul din Jilava, Adrian Mladin, au fost retinuti, in 21 decembrie 2011, de procurorii Directiei Nationale Anricoruptie, care ii acuza de luare de mita si trafic de influenta in legatura cu derularea unor afaceri cu terenuri. Cei doi edili ar fi luat mita pentru emiterea unor acte privind situatia juridica a unor terenuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.