Presedintele Traian Basescu a declarat noului director executiv al Fondului Monetar International, Menno Snel, ca guvernanti romani isi asuma politicile si spune ca probleme sociale nu au fost generate de FMI.

“Ne asumam politicile, niciodata nu spunem ca FMI este parte a acestora, pentru ca in realitate FMI este partenerul nostru si nu a impus nimic. Trebuie sa recunoastem ca uneori FMI a propus alte solutii decat cele adoptate. Nu spunem ca problemele sociale au fost generate de FMI. Este responsabilitatea noastra”, a spus Traian Basescu, potrivit capital.ro.

La inceputul intalnirii, presedintele Basescu l-a intrebat pe oficialul FMI: "Cum se vede Romania de la Washington?".

"La ultimele intalniri au fost foarte multe complimente fata de modul in care ati administrat tara in criza", a raspuns Menno Snel, presedintele Basescu replicand: "Poate la urmatoarea noastra intalnire o sa trimitem niste oameni care protesteaza in Bucuresti... (rasete - n.r.) In legatura cu succesele noastre", scrie gandul.info.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.