Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat ca Guvernul Boc ar trebui sa isi dea demisia in conditiile in care Curtea Constitutionala a decis ca legea privind comasarea alegerilor locale cu cele legislative este neconstitutionala.
Decizia Curtii Constitutionale este ultima lovitura pe care guvernul trebuie sa o accepte si, ca urmare, guvernul Boc trebuie sa demisioneze. Vreau sa subliniez disponibilitatea noastra de a discuta cu alte forte din cadrul Parlamentul pentru a gasi cea mai buna solutie dupa demisia guvernului boc pana ce romanii vor veni la vot si vor alege cine sa-I conduca”, a afirmat Ponta intr-o declaratie de presa.

Presedintele social-democratilor a mai spus ca nu isi doreste si ca formatiunea, pe care a fondat-o impreuna cu PNL si PC, nu va ajunge in fruntea unui guvern USL pus de presedintele Traian Basescu pentru ca “nu vrem si nu avem ce sa primim de la acesta”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.