Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a anuntat ca membrii PC sunt pregatiti sa se retraga imediat din Parlament, alaturi de colegii din Opozitie, odata ce aceasta decizie va fi luata in cadrul USL.

"Partidul Conservator este pregatit sa se retraga imediat din Parlamentul Romaniei alaturi de colegii din Opozitie, odata ce aceasta decizie va fi luata in cadrul USL. Criza politica majora pe care o traverseaza Romania astazi este generata de Traian Basescu si Guvernul care-i este supus, iar demisia Opozitiei din Parlament va genera o criza fara precedent in Romania", se arata intr-un comunicat al PC, citat de stirileprotv.ro.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca la nivelul USL nu exista o decizie cu privire la demisia in bloc a opozitie, insa o decizie clara va fi luata pana pe 1 februarie, potrivit mediafax.ro.

Luni seara, mai mult deputati si parlamentari PNL, printre care Ludovic Orban, Mircea Diaconu si Adriana Saftoiu, si-au depus demisia in alb ca raspuns la refuzul puterii de a incepe procedura alegerilor anticipate.

Pentru a deveni efective, demisiile trebuie depuse la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor sau al Senatului.

Citeste si Blaga: Nu cred ca opozitia va merge pana la capat cu demisiile din Parlament


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.