Liderul PNL, Crin Antonescu, a solicitat in sesiunea extraordinara din Parlament demisia presedintelui, a guvernului si a Parlamentului.

“Noi (membrii USL, n.r.) suntem primii care suntem pregatiti sa ne inaintam demisia. (…) Singurul raspuns politic democratic si moral este sa ne depunem toti mandatele si sa le dam sansa oamenilor sa faca ei curatenie in clasa politica si in cadrul autoritatilor publice”, a declarat Antonescu.

Conform declaratiilor sale, romanii sunt nemultumiti pentru ca de ani de zile pentru coalitie nu a existat opozitie politica, sindicate, ONG-uri si un dialog social.

“Dialogul social trebuie restabilit, dar nu cu dumneavoastra fara alegeri anticipate. Noi fara anticipate impreuna cu dvs nu vom mai fi niciodata, cu strada da!”, a mai spus liderul PNL.

“Excludem orice pornire catre violenta, dar va spunem ca Romania are nevoie de solutie radicala: alegeri anticipate, parlamentare si prezidentiale si asta cat mai repede. Nu e o chestie de proceduri, ci una de vointa politica”, a subliniat Crin Antonescu in plenul Parlamentului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.