Rovana Plumb, Presedintele Organizatiei de Femei a PSD, ii solicita Mariei Basescu sa il determine pe seful statului sa demisioneze.

Apelul catre sotia presedintelui a fost facut sambata, iar Plumb a precizat ca Traian Basescu nu este un barbat puternic.

"Un barbat care este politician trebuie sa faca in asa fel incat sa actioneze pentru populatie, nu sa lupte impotriva ei. Fiind femeie, mama si sotie, ma gandesc ca in spatele lui Traian Basescu, Maria Basescu ar trebui sa aiba un cuvant de spus si cred ca Maria Basescu ar trebui sa il determine pe Traian Basescu sa plece. Ii solicit Mariei Basescu sa il determine pe Traian Basescu sa demisioneze", a declarat Rovana Plumb.

Ea a afirmat ca presedintele ar trebui sa se pensioneze anticipat.

"El este marinar si are dreptul sa se pensioneze anticipat. Dar cred ca Traian Basescu nu are curaj sa se pensioneze anticipat pentru ca stie bine ca guvernul condus de el se comporta umilitor cu pensionarii", a mai spus Plumb, citata de MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.