Deputata PSD Oana Mizil a recunoscut, pe blogul sau, ca are o relatie fireasca, frumoasa, care a evoluat de la sine cu primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie.

“Suntem doi oameni care se iubesc si nu ne este rusine sa o recunoastem, chiar daca relatia noastra a fost si va ramane una discreta. (…) Atat eu cat si Marian ne-am separat de sotii nostri si suntem in relatii foarte bune cu ei”, scrie Mizil pe blogul sau.

Mizil il iubeste pe primarul Sectorului 5 pentru ca este un om inteligent, un barbat de incredere si pentru tandretea cu care o inconjoara. [Citeste si Vanghelie: "Le plac sau nu le plac, eu raman in PSD"]

Barbatia, onestitatea, ambitia si faptul ca isi asuma faptele si opiniile fara a da inapoi”, sunt caracteristicile lui Vanghelie care i-au placut Oanei Mizil.

In incheierea postarii, Mizil face apel la presa pentru a se preocupa “mai putin” de relatia celor doi, mai ales in contextul actual, si sa le fie respectata intimitatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.