Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, marti seara, ca are o relatie de dragoste cu deputatul PSD Oana Mizil, precizand ca atat el, cat si aceasta au incheiat relatiile cu fostii lor parteneri de viata si ca se gandesc la "lucruri serioase".

Vanghelie a precizat, intr-o emisiune televizata, ca de un an a intrerupt relatia cu fosta sa partenera de viata, Charlotte, si ca, la randul sau, Oana Mizil nu mai este intr-o relatie cu partenerul ei de viata.

Edilul Sectorului 5 a explicat ca s-a despartit de Charlotte, impreuna cu care a petrecut ultimii 28 de ani si cu care are un fiu in varsta de 18 ani, din cauza programului complicat, a stresului si a problemelor, potrivit MEDIAFAX.

El a mai spus ca, alaturi de Oana Mizil, se gandeste la "lucruri serioase". "Fiecare om cand intra intr-o astfel de relatie se gandeste la lucruri serioase. Lasam sa vina de la sine si... cum o vrea Dumnezeu", a afirmat Vanghelie.

Oana Mizil este casatorita, din 1997, cu unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri din Liban.

Ambii soti stiu de relatia lor

Marian Vanghelie a declarat intr-o emisiune televizata ca ambii soti stiu de relatia lor.

Apropo.ro scrie ca deputata nu recunoaste relatia cu primarul Sectorului 5, ba mai mult o amuza speculatiilor din presa, desi cei doi au fost fotografiati impreuna, tinandu-se de mana.

Cei doi “amorezi” au fost fotografiati tinandu-se de mana in timp ce se aflau in vacanta in Alpi.

"Relatia mea cu Oana este foarte naturala si normala! Ceea ce dumneavostra nu stiti este ca atat eu, cat si doamna Oana suntem liberi in acest moment. Nu trebuie sa anuntam public in ce fel suntem liberi sau nu. In continuare, relatia nostra o sa fie discreta”, a declarat Vanghelie citat de EVZ.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.