Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, presedinte al PDL Bucuresti, a declarat, luni, raspunzand unei intrebari, ca nu s-a discutat despre remaniere, mentionand ca aceasta se face si nu se discuta pentru ca cu cat se vorbeste mai mult despre remaniere cu atat este mai putin oportuna.

Intrebata in legatura cu posibilitatea remanierii guvernamentale, Udrea a raspuns, inainte de sedinta BPN al PDL: "Nu s-a discutat (despre remaniere n.r.) si povestea asta cu remanierea, si il citez pe prim-ministru, se face nu se discuta. Toti ne trezim ca vorbim de remaniere. Cu cat vorbim mai mult, cu atat e mai putin oportuna", potrivit MEDIAFAX.

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a declarat, la randul sau, ca remanierea se face nu se discuta.

Presedintele Traian Basescu declara, in noiembrie 2011, ca daca seful Guvernului va veni cu propuneri de remaniere, le va accepta in mod rapid, mentionand insa, intrebat daca se poate vorbi si despre schimbarea premierului, ca nu este cazul sa se intre intr-o criza politica.

Premierul Emil Boc declara, in decembrie 2011, ca strategiile PDL de relansare a partidului nu prevad retragerea sa de la conducerea Guvernului si ca deciziile legate de o eventuala remaniere a ministrilor le va lua impreuna cu presedintele Basescu, dupa ce activitatea acestora va fi analizata "la momentul potrivit".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.