Presedintele PSD, Victor Ponta, vede o uniune intre PSD si PDL ca fiind imposibila, deoarece experienta avuta de social democrati in perioada 2008-2009 a fost una traumatizanta.

“Nimeni, nici din PSD, nici din PDL, nu isi mai doreste o alianta cu Traian Basescu si cu PDL. Ne-am pacalit pe rand: liberali in 2005, 2008, pe noi in 2009”, a declarat Ponta, citat de Hotnews.ro.

Recent, europarlamentarul PDL Cristian Preda a afirmat ca o alianta intre PSD si PDL ar fi un lucru rau din perspectiva filosofiilor economice.

Liderul pedelist a declarat ca isi doreste ca, in urma alegerilor, USL sa guverneze fara UDMR si ca aceasta sa treaca in opozitie. Intrebat in legatura cu o posibila colaborare intre PSD si Partidul Popular Maghiar din Transilvania (PPMT), Ponta a subliniat ca "partidul lui Tokes este un partid extremist, nefrecventabil, cu care USL niciodata, in nici o forma, nu a avut si nu va avea o relatie politica."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.