Sebastian Lazaroiu, fostul consilier prezidential si ministrul al Muncii, este de parere ca in 2013 la guvernare va fi o coalitie PSD-PDL, la care va participa, probabil, si UNPR.

De asemenea, a afirmat ca USL va inregistra o scadere continua in sondaje, iar aceasta formatiune politica se va destrama inainte de alegeri. Conform ultimelor sondaje, USL este liderul in preferintele alegatorilor, insa detine sub 50% din voturi.

“Eu am spus de cand s-a infiintat USL ca va fi foarte greu si daca nu chiar imposibil, pentru ca nu exista un precedent ca un partid sau alianta sa ia 50%. Acum, intrebarea este cat de incet sau cat de repede o sa mai scada. Daca o sa ajunga in iunie la mai mult sub 50%, in mod normal ar trebui sa se rupa alianta, pentru ca practic isi rateaza obiectivul pentru care s-a infiintat”, a declarat Lazaroiu la RFI, citat de EVZ.ro.

Intrebat daca PDL ar trebui sa-si indrepte din nou atentia catre liberali, Lazaroiu a spus ca vede mai degraba o coalitie cu PSD decat una cu PNL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.